layanan

Atusan wareg pelanggan

  • aplikasi

    aplikasi

    Otomatis, kiosks, kontrol aplikasi, iklan ruangan, kampus, piranti financial, Atm, lan terminal industri etc
  • Customized Service

    Customized Service

    produk Customized sing ditrima kanggo kita, timbal wektu pas kauntungan kita. OEM utawa jumlah cilik selaras pesenan kasedhiya kanggo kita.
  • Fast Delivery

    Fast Delivery

    Saben supaya malah cilik jumlah utawa akeh bakal tundhuk jadwal Processing kita lan tata cara kanggo produksi, layang ing wektu, kacepetan dhuwur sawise-sales.

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • cd4510926-axnew_display_technology_co_ltd

WORKING Wiwit 2009

Wiwit 2009, Axnew Tampilan Technology Co., Ltd wis dikembangaké pasar tampilan industri dhewe minangka pimpinan ing teknologi layar. Kanthi taun pengalaman profesional, departemen sales menehi technical support lan saran profesional kanggo kita klien, R & D guyub wis tansah diunggahake desain lan nyediakake kita klien solusi apik, kita diduweni dikembangaké A / D Papan lan alat sing liwati testing industri lan tak CE ing , FCC, RoHS Certificates.

 

Kita dipercaya

partners kita biasa

  • Tampilan Online Chat!