Babagan awake dhewe

kita

COMPANY

Axnew Tampilan Technology Co., Ltd

Axnew Tampilan Technology Co., Ltd wis dikembangaké pasar tampilan industri dhewe minangka pimpinan ing teknologi layar.

Majelis Produksi Line

95641370
baris Déwan produksi 1

Pambuka

Wiwit 2009, Axnew Tampilan Technology Co., Ltd wis dikembangaké pasar tampilan industri dhewe minangka pimpinan ing teknologi layar. Kanthi taun pengalaman profesional, departemen sales menehi technical support lan saran profesional kanggo kita klien, R & D guyub wis tansah diunggahake desain lan nyediakake kita klien solusi apik, kita diduweni dikembangaké A / D Papan lan alat sing liwati testing industri lan tak CE ing , FCC, RoHS Certificates.

grup Produksi ndarbeni komponen elektronik sugih lan sumber daya ing Penyetor, saperangan akeh manfaat nyedhiyani punika pribadi sing bakal ngaktifake kita bakal luwih produktif, efektif, lan sing paling Jahwéh, bakal ngiyataken kemitraan antarane Axnew lan klien kita, kang bakal nggawe us supplier global.

Saiki kita wis mantep hubungan long term karo klien ing baris tampilan industri iki ing saindhenging donya.

tampilan AXNEW developes bisnis kita liwat pameran, Alibaba, sumber Global B2B platform kanthi cepet years.We iki dipercaya pelanggan sing kasusun saka manufaktur peralatan orginal, kontrol piranti industri, automation kedhaftar aplikasi saka luwih saka 50 negara.

We nandheske nggunakake panel anyar lan asli, utamané ing bahan industri, kanggo alat kita lan selaras displays.Our stabil supplier iku utamané Auo, cetha, Chimei, Boe, samsung, Lg Panel.

produk Customized bisnis kita advantaged. Pelanggan bisa nuduhake kita apa informasi bab gagasan lan supaya kita ngowahi standar.

roh Axnew saka populer lan apik produk, prinsip layanan biso dipercoyo mbantu kita apa luwih apik.

main Products

● Industrial Grade solusi monitor
● Open solusi pigura LCD
● solusi monitor Industrial tutul
● High layar padhang
● Tutul pcs Panel solusi

泰国 20181122170143 - 副本

Ing 2009, produk Axnew'main bisnis dagang LCD Panel 'lan ukuran standar saka alat pigura mbukak.

Ing 2012, Axnew wis 3-4 engineers technical kanggo berkembang alat bahan industri kita. We dikembangaké Papan controller industri kita dhewe karo suhu sudhut (-25 derajat 80 derajat), kanggo ndhukung tampilan kita ing lingkungan kerja atos.

Ing 2014, produk populer kita alat pro-capacitive tutul, touchs industri karo IP65 ngelmu kebatinan 'ngarep kanggo panel Gunung, layar brightess dhuwur kanggo aplikasi ruangan, kang njupuk nganti watara 45% -50% volume kaca.

Axnew kasil damel hubungan long term karo klien ing baris tampilan industri iki ing saindhenging donya. Kabeh layar karo CE, FCC, selaras RoHS.

Ing 2016, Axnew ngluwihi kita bisnis lan gurantees layanan jaminan kita, sawetara partners saka Jerman, Kanada bisa nindakake pangopènan dhasar, produksi utama kita lan layanan jaminan ingkang kalebet ing China.

Kejabi, Hongkong pameran Elektronik, Taiwan Computex, Shanghai Touchscreen pameran etc bakal bantuan kita produk kita cetha. platform B2B, contone Alibaba nglilani customer kita nindakake dagang gampang.

Kanthi taun pengalaman profesional, kita dipercaya pelanggan sing kasusun saka manufaktur peralatan orginal, kontrol piranti industri, automation kedhaftar aplikasi saka luwih saka 40 negara.

Saiki kita nyepakaké ing distrubutor pisanan ing Eropah. Axnew tenanan katon nerusake kanggo cooperation!

tim Axnew kita kasusun saka Team Overseas sales, Team sales Domestik, R & D Center, Departemen Financial, Departemen Human Resource, Pabrik Produksi.

We are tim enom, karo taun pengalaman profesional, departemen sales lan tim technical nyedhiyani technical support lan saran profesional kanggo klien kita.

kita pabrik kasusun saka workshop kamar Clean, 2 garis produksi, 1 kamar kobong, 2 warehouses.

Pelanggan kang cooperated karo Axnew bakal gain support long term kita liyane bisnis sing.

Welcome hubungi kita bebas!

南非 _20181122170049 - 副本

1.Once kasengsem ing produk perusahaan kita, aja ragu-ragu kanggo priksaan kita departemen sales Regawa menehi technical support lan saran profesional kanggo sampeyan ing 48 jam, guyub R & D wis tansah diunggahake desain lan nyediakake solusi apik.
Supaya 2.Every malah cilik jumlah utawa akeh bakal tundhuk jadwal Processing kita lan tata cara kanggo produksi, kang strictly Pasetujon karo Planning Resource Enterprise (ERP) selaras.
Assistant layanan 3.Professional bakal trek karo kahanan barang lan status sale sawise Panjenengan. We Sincerely pangarep-arep sing prinsip layanan biso dipercoyo kita bakal supaya kita ajang silaturahmi gotong royong kita.
4.For pesenan kita, kita utamané sijine mau menyang ing syarat-syarat babar pisan sawise padha teka ing panggonan. Banjur padha bakal DOA lan RMA layanan ing babar pisan. Biasane babar pisan 1 taun kanggo supaya standar, kita bisa ngluwihi kanggo 2 taun babar pisan yen kita sarujuk karo kita pelanggan. 3 babar pisan taun bisa rembugan bebarengan kanggo sawetara proyèk khusus.


Tampilan Online Chat!