Warta

  • Kepiye milih tampilan industri sing cocog?

    Kepiye milih tampilan industri sing cocog?

    Kepiye milih tampilan industri sing cocog? Sampeyan bisa milih saka macem-macem aspek kayata warna, padhang, sudut pandang, konfigurasi, lan umur layanan. 1. Werna Ing sawetara aplikasi industri, informasi warna khusus luwih penting tinimbang teks utawa nomer. Persentasi warna NTSC lungguh ...
    Waca liyane
  • Pambuka prinsip kerja macem-macem layar sentuh industri.

    Pambuka prinsip kerja macem-macem layar sentuh industri.

    Kita wis ngenalake sawetara informasi babagan layar sentuh industri sadurunge, kalebu milih produk saka mbedakake kualitas layar tutul, cara njaga layar sentuh industri lan liya-liyane. Nanging kepiye cara kerja layar sentuh industri? 1. Layar sentuh industri resistif: Iki kanggo ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane layar sentuh industri lan tampilan kristal cair

    Bedane antarane layar sentuh industri lan tampilan kristal cair

    Pangguna mangu-mangu apa bedane layar sentuh industri lan tampilan kristal cair? Cukup, layar sentuh industri bisa diklik langsung, sing trep lan cepet. Iki minangka fungsi umpan balik tactile ing sistem layar tutul LCD sentuh industri ...
    Waca liyane
  • Apa sing Mbedakake PC Komersial saka PC Industri?

    What is an Industrial PC? Think of an IPC (Industrial PC) in terms of your desktop computer: many of its technical characteristics and features are basically the same: processor & RAM type. storage media, interface ports, performance, etc. However, an Industrial PC is a ruggedized system, f...
    Waca liyane
  • Mid Autum days Greetings lan kabar saka Axnew

    Mid Autum days Greetings lan kabar saka Axnew

    Dear All, Mangga kindly dilaporake sing Axnew Tampilan ing Tiongkok ing Festival Mid-Autumn ing 15 (Thursday) kanggo 18 (Sunday), Sep, 2016. Mangga bantuan kanggo komunikasi pesen iki kanggo tenaga kita, pelanggan, supplier lan pihak sing cocog yen dibutuhake. IT, Operation, Finance lan depar liyane ...
    Waca liyane
  • Axnew menehi digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch kanggo 32 inch

    Axnew menehi digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch kanggo 32 inch

    Axnew menehi macem-macem ukuran saka digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch, 8 inch, 8.4 inch, 10 inch, 10.4 inch, munggah tp 21.5 inch, 32 inch, etc. Mung plug karo antarmuka USB, lan bisa iku bebas. Miturut panjalukan pelanggan ', tim engineer kita wis dikembangaké kekandelan beda ...
    Waca liyane
  • pcs panel Industrial tutul

    pcs panel Industrial tutul

    Kanthi fungsi saka tablet pc wis njupuk luwih apik lan luwih apik, akeh kothak industri wis dipunwiwiti kanggo nggunakake PC panel murah, lan tutul industri pcs panel pasar uga wis ngalami akèh owah-owahan sanget, wong wiwit kathah mbandhingaké alam manungsa kanggo tablet tutul layar komputer. Mulane, ing ...
    Waca liyane
  • The Development layar projective-capacitive

    Kanthi popularization saka gaya, layar capacitive projective wis dadi layar tutul paling populer lan mboko sithik ngganti layar resistive minangka pilihan pisanan customer. Kaluwihan saka layar capacitive: 1. Sampeyan ora gampang kena pengaruh dening obyek sing landhep scratching lan ngagem 2 ....
    Waca liyane
  • situs alat industri anyar kanggo perusahaan AXNEW

    situs alat industri anyar kanggo perusahaan AXNEW

    Madeg ing taun 2009, Axnew kasil damel hubungan long term karo klien ing baris tampilan industri iki ing saindhenging donya. Pracaya, axnew.com situs kita kawitan sing uga dikenal dening pelanggan kita biasa. Saiki kita grup diwiwiti situs liya kita: https: // industri-lcdmonitor ...
    Waca liyane
  • Kabar OF aman

    Kabar OF aman

    Dear Bapak-bapak utawa Madam, Mangga dilaporake sing kita pabrik wis arep pindhah menyang bangunan anyar ing taman Industrial lan sawise 1 Jan, 2015 alamat New minangka ngisor: 4th Floor, Yinliantong Industrial Park, NO.460 AilianZhangbei, Longgang District , ShenzhenChina. Nomer telpon, nomer Fax lan E-mai ...
    Waca liyane
  • IR Tutul apa lan pembangunan

    IR Tutul apa lan pembangunan

    Layar tutul Infrared dikembangaké fitur dual lan multi-tutul layar tampilan ukuran amba. Ayo kita ngerti liyane babagan prinsip tutul IR sepisanan. Infrared Layar punika pigura tutul sing biasane diinstal ing ngarep layar tampilan. Pigura Integrasi karo circui dicithak ...
    Waca liyane
  • AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan sambungan karo kowe soko bab monitor industri. Carane pilih salah siji monitor industri? alat lcd Industrial uga mesthekake waé padha minangka alat lcd laptop. Nanging, monitor industri bener: bakal miwiti lan mbukak ing lingkungan apa atos, bakal operate ing akeh ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!