News

  • What Distinguishes a Commercial PC from an Industrial PC?

    What is an Industrial PC? Think of an IPC (Industrial PC) in terms of your desktop computer: many of its technical characteristics and features are basically the same: processor & RAM type. storage media, interface ports, performance, etc. However, an Industrial PC is a ruggedized system, f...
    Waca liyane
  • Mid Autum days Greetings lan kabar saka Axnew

    Mid Autum days Greetings lan kabar saka Axnew

    Dear All, Mangga kindly dilaporake sing Axnew Tampilan ing Tiongkok ing Festival Mid-Autumn ing 15 (Thursday) kanggo 18 (Sunday), Sep, 2016. Mangga bantuan kanggo komunikasi pesen iki kanggo tenaga kita, pelanggan, supplier lan pihak sing cocog yen dibutuhake. IT, Operation, Finance lan depar liyane ...
    Waca liyane
  • Axnew menehi digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch kanggo 32 inch

    Axnew menehi digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch kanggo 32 inch

    Axnew menehi macem-macem ukuran saka digambaraken alat tutul capacitive saka 7 inch, 8 inch, 8.4 inch, 10 inch, 10.4 inch, munggah tp 21.5 inch, 32 inch, etc. Mung plug karo antarmuka USB, lan bisa iku bebas. Miturut panjalukan pelanggan ', tim engineer kita wis dikembangaké kekandelan beda ...
    Waca liyane
  • pcs panel Industrial tutul

    pcs panel Industrial tutul

    Kanthi fungsi saka tablet pc wis njupuk luwih apik lan luwih apik, akeh kothak industri wis dipunwiwiti kanggo nggunakake PC panel murah, lan tutul industri pcs panel pasar uga wis ngalami akèh owah-owahan sanget, wong wiwit kathah mbandhingaké alam manungsa kanggo tablet tutul layar komputer. Mulane, ing ...
    Waca liyane
  • The Development layar projective-capacitive

    Kanthi popularization saka gaya, layar capacitive projective wis dadi layar tutul paling populer lan mboko sithik ngganti layar resistive minangka pilihan pisanan customer. Kaluwihan saka layar capacitive: 1. Sampeyan ora gampang kena pengaruh dening obyek sing landhep scratching lan ngagem 2 ....
    Waca liyane
  • situs alat industri anyar kanggo perusahaan AXNEW

    situs alat industri anyar kanggo perusahaan AXNEW

    Madeg ing taun 2009, Axnew kasil damel hubungan long term karo klien ing baris tampilan industri iki ing saindhenging donya. Pracaya, axnew.com situs kita kawitan sing uga dikenal dening pelanggan kita biasa. Saiki kita grup diwiwiti situs liya kita: https: // industri-lcdmonitor ...
    Waca liyane
  • Kabar OF aman

    Kabar OF aman

    Dear Bapak-bapak utawa Madam, Mangga dilaporake sing kita pabrik wis arep pindhah menyang bangunan anyar ing taman Industrial lan sawise 1 Jan, 2015 alamat New minangka ngisor: 4th Floor, Yinliantong Industrial Park, NO.460 AilianZhangbei, Longgang District , ShenzhenChina. Nomer telpon, nomer Fax lan E-mai ...
    Waca liyane
  • IR Tutul apa lan pembangunan

    IR Tutul apa lan pembangunan

    Layar tutul Infrared dikembangaké fitur dual lan multi-tutul layar tampilan ukuran amba. Ayo kita ngerti liyane babagan prinsip tutul IR sepisanan. Infrared Layar punika pigura tutul sing biasane diinstal ing ngarep layar tampilan. Pigura Integrasi karo circui dicithak ...
    Waca liyane
  • AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan sambungan karo kowe soko bab monitor industri. Carane pilih salah siji monitor industri? alat lcd Industrial uga mesthekake waé padha minangka alat lcd laptop. Nanging, monitor industri bener: bakal miwiti lan mbukak ing lingkungan apa atos, bakal operate ing akeh ...
    Waca liyane
  • 8.0 "pigura mbukak ngawasi 800 × 600 karo opsi tutul

    8.0 "pigura mbukak ngawasi 800 × 600 karo opsi tutul

    AXNEW promosiaken-visibilitas dhuwur layar nggronjal saka 8.0''800 × 600 (4: 3) format lan supaya kita nuduhake yen kasengsem ing. 8.0 '' mburi LED karo desain unik saka engineers kita lan nuduhake sawetara informasi karo sampeyan. produk populer punika taksih inovasi saka antarmuka VGA kita ...
    Waca liyane
  • Suryo srengenge layar tutul bisa diwaca monitor 7 inch lan 8 inch karo solusi pigura mbukak

    Suryo srengenge layar tutul bisa diwaca monitor 7 inch lan 8 inch karo solusi pigura mbukak

    Suryo srengenge layar tutul bisa diwaca monitor 7 inch lan 8 inch karo solusi pigura mbukak metu, kita tim wis dikembangaké macem-macem jinis specification kanggo cocog voltase beda, kalebu 5V lan 12V. solusi iki bisa uga kanggo aplikasi ruangan semi, kayata sistem parking, vend ...
    Waca liyane
  • desain ture Flat for pc panel tutul

    desain ture Flat for pc panel tutul

    Axnew dipun promosiaken ing desain bener warata kanggo 21 inch pc panel tutul capacitive, karo full HD 1920 × 1080. sawetara ukuran liya 13 inch lan 15.6 inch karo full hd specifications IPS sing teka metu ing sawetara sasi sabanjuré. Welcome hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan.  
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!