Page not found, Please Back Home
logo
Bordi Industrial kontrollues me gjerë temperatureto mbështesë vëzhguesit tanë në mjedisin e ashpër të punës. Vëzhguesit tanë janë me er-EMC, CE-LVD, FCC, RoHS.

Na kontaktoni

  • Adress: Forth Floor, Yin Lian Tong Industrial Park , Ai Lian Zhangbei Road No.460 ;Long gang District, Shenzhen China518172
  • Telefon: 86-755-25566197
  • E-mail: sales@axnew.com
  • Fax: 86-755-82544763
  • Skype: axnewshirley

pajtohem

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.