jasa

Ratusan konsumén wareg

  • aplikasi

    aplikasi

    Otomatis, kios, kontrol aplikasi, iklan outdoor, kampus, alat finansial, ATM, sarta terminal industri jsb
  • Fast Delivery

    Fast Delivery

    Unggal urutan malah saeutik atawa bulk bakal tunduk kana jadwal ngolah kami sarta prosedur pikeun ngahasilkeun, pangiriman on waktos, speed tinggi sanggeus-jualan.
  • Customized Service

    Customized Service

    produk ngaropéa anu ditarima pikeun kami, kalungguhan waktu pasti aya kaunggulan urang. OEM atawa saeutik ngaropéa pesenan nu sadia pikeun urang.

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • cd4510926-axnew_display_technology_co_ltd
  • Fast Delivery
  • assembly line5
  • factory building

Gawe bareng saprak 2009

Kusabab 2009, Axnew Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd geus ngembangkeun pasar tampilan industri sorangan salaku pamimpin di téhnologi tampilan. Kalayan taun pangalaman profésional, departemén jualan nyadiakeun rojongan teknis na saran profésional pikeun klien urang, R & D gawe babarengan geus salawasna striving mendesain sarta nyadiakeun klien kami solusi alus, urang dipiboga dimekarkeun A / D dewan jeung monitor nu lulus nguji industri sarta ngagaduhan CE nu , FCC, Rohs Sértipikat.

 

Urang Dupi dipercaya

mitra biasa urang

  • WhatsApp Online Chat!