Tentang Kami

urang

pausahaan

Axnew Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd

Axnew Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd geus ngembangkeun pasar tampilan industri sorangan salaku pamimpin di téhnologi tampilan.

Majelis Produksi Line

95641370
garis assembly produksi 1

perkenalan

Kusabab 2009, Axnew Témbongkeun Téhnologi Co., Ltd geus ngembangkeun pasar tampilan industri sorangan salaku pamimpin di téhnologi tampilan. Kalayan taun pangalaman profésional, departemén jualan nyadiakeun rojongan teknis na saran profésional pikeun klien urang, R & D gawe babarengan geus salawasna striving mendesain sarta nyadiakeun klien kami solusi alus, urang dipiboga dimekarkeun A / D dewan jeung monitor nu lulus nguji industri sarta ngagaduhan CE nu , FCC, Rohs Sértipikat.

grup Produksi owns komponén éléktronik euyeub jeung sumber di suppliers, sababaraha loba kauntungan bakal nyadiakeun nu parabot anu bakal ngaktipkeun kami janten langkung efisien, produktif, éféktif, jeung paling importantly, baris nguatkeun partnership antara Axnew sarta klien kami, anu bakal nyieun kami suppliers global.

Ayeuna kami geus ngadeg hubungan jangka panjang kalayan klien di garis tampilan industri ieu sakuliah dunya.

tampilan AXNEW developes bisnis urang via paméran, Alibaba, sumber Global B2B platform gancang years.We ieu dipercaya ku para nasabah anu diwangun ku pabrik alat-alat orginal, kontrol alat industri, automation pamaké aplikasi ti leuwih ti 50 nagara.

Simkuring keukeuh ngagunakeun panels anyar jeung aslina, hususna kelas industri, keur monitor urang jeung ngaropéa displays.Our stabil suppliers utamana Auo, seukeut, Chimei, Boe, samsung, LG panels.

produk ngaropéa anu bisnis urang advantaged. Konsumén bisa babagi kami informasi wae ngeunaan pamanggih anjeun sarta ngantep kami ngaropéa produk baku.

roh Axnew of populér tur alus hasilna, prinsip jasa kredibel ngabantuan kami ngalakukeun hadé.

Main Produk

● Industrial Kelas solusi monitor
● Buka solusi pigura LCD
● solusi monitor Industrial touch
● High mintonkeun Bright
● Toel PCS Panel solusi

泰国 20181122170143 - 副本

Dina 2009, produk Axnew'main anu bisnis perdagangan éta LCD panels 'sarta ukuran baku tina monitor pigura muka.

Dina 2012, Axnew boga 3-4 insinyur teknis pikeun ngembangkeun monitor kelas industri urang. Urang dimekarkeun dewan controller industri urang sorangan kalayan suhu lega (-25 derajat ka 80 derajat), ngarojong tampilan urang di lingkungan kerja kasar.

Dina 2014, produk popular kami téh monitor pro-kapasitif touch, touchs industri kalayan IP65 bezel hareup pikeun panel Gunung, mintonkeun brightess tinggi pikeun aplikasi outdoor, nu nyandak up sabudeureun 45% -50% volume ékspor.

Axnew hasil ngadegkeun hubungan jangka panjang kalayan klien di garis tampilan industri ieu sakuliah dunya. Kabéh mintonkeun anu mibanda CE, FCC, minuhan rohs.

Dina 2016, Axnew manjangan bisnis urang jeung gurantees laden haransi urang, sababaraha mitra ti Jerman, Kanada bisa ngalakukeun dina kapanguruasan dasar, produksi utama urang jeung laden haransi aya di Cina.

Sagedengeun ti eta, Hongkong némbongkeun Electronic, Taiwan Computex, Shanghai Parikesit némbongkeun jsb bakal mantuan kami pikeun némbongkeun produk urang jelas. platform B2B, contona Alibaba bakal ngantep customer urang ngalakukeun nu trades gampang.

Kalayan taun pangalaman profésional, urang nu dipercaya ku para nasabah anu diwangun ku pabrik alat-alat orginal, kontrol alat industri, automation pamaké aplikasi ti leuwih ti 40 nagara.

Ayeuna kami Nyiapkeun nu distrubutor kahiji di Éropa. Axnew tulus Sigana maju ka koperasi anjeun!

Tim Axnew urang diwangun ku Tim Overseas jualan, Tim jualan doméstik, R & D Center, Departemen Keuangan, Departemen dawam, pabrik Produksi.

Kami tim ngora, kalayan taun pangalaman profésional, departemén jualan na tim téknis nyadiakeun rojongan teknis na saran profésional pikeun klien urang.

pabrik urang diwangun ku workshop kamar Beresih, 2 garis produksi, 1 kamar ngaduruk, 2 gudang.

Konsumén saha cooperated kalawan Axnew bakal mangtaun rojongan istilah panjang kami sagigireun bisnis éta.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami kalawan bébas!

南非 _20181122170049 - 副本

1.Once anjeun museurkeun produk parusahaan urang urang, mangga ulah ragu pikeun panalungtikan urang departemén jualan .Our nyadiakeun rojongan teknis na saran profésional ka anjeun dina waktu 48 jam; gawe babarengan R & D geus salawasna striving mendesain sarta nyadiakeun Anjeun solusi alus.
Urutan 2.Every malah saeutik atawa bulk bakal tunduk kana jadwal ngolah kami sarta prosedur pikeun ngahasilkeun, nu mastikeun Numutkeun kalawan Planning Resource perusahaan (ERP) patuh.
Asisten jasa 3.Professional bakal lagu jeung kaayaan barang anjeun sarta status diobral sanggeus Anjeun. Urang tulus mudahan yén prinsip jasa kredibel urang bakal ngantep urang ngadegkeun hubungan gotong royong urang.
4.For pesenan urang, urang utamana nempatkeun kana istilah jaminan sanggeus maranéhna anjog di tujuan anjeun. Tuluy maranehna bakal jadi DOA na RMA jasa dina nanaon. Biasana jaminan 1 taun pikeun urutan standar, urang bisa manjangkeun kana 2 taun jaminan lamun urang sapuk jeung konsumén urang. 3 jaminan taun bisa dibahas babarengan pikeun sababaraha proyék husus.


WhatsApp Online Chat!