certifications

QC Propil

QC / Rojongan Téknis

1. tampilan AXNEW bakal mastikeun complied kalawan prosedur produksi pabrik. Gawe bareng dina CE FCC ROHS kontrol sistem manajemen kualitas.
2. Unggal produk bakal diuji pikeun leuwih 48 jam saméméh Kotamadya Sukabumi.
3. Unggal barang bakal kacatet dina rékaman kiriman urang, eta bakal gampang di pangropéa lamun barang diperlukeun pikeun ngalereskeun.
4. tampilan AXNEW diusahakeun pangalusna kami pikeun nguji sakabeh komponen-komponen sareng diadopsi sésa éléktronik kualitas alus, kaasup nu panels LCD anyar jeung orginal keur monitor, A kelas sampurna pikeun kualitas warranty.our R & Tim group D dimekarkeun sababaraha hirup pamakéan panjang kalayan unjuk stabil dewan kontrol pikeun ngarojong LCD urang gawe di lingkung kasar. Hawa lega kalayan ongkos gagalna low pikeun papan kontrol anu kaunggulan urang.
5. Mun produk éta dina kondisi goréng, urang bakal nyalin jeung pangropéa dina 48 jam.
6.For pesenan urang, urang utamana nempatkeun kana istilah jaminan sanggeus maranéhna anjog di tujuan anjeun. Tuluy maranehna bakal jadi DOA na RMA jasa dina nanaon. Biasana jaminan 1 taun pikeun urutan standar, urang bisa manjangkeun kana 2 taun jaminan lamun urang sapuk jeung konsumén urang. 3 jaminan taun bisa dibahas babarengan pikeun sababaraha proyék husus.

certifications


WhatsApp Online Chat!