wartos

  • What Distinguishes a Commercial PC from an Industrial PC?

    What is an Industrial PC? Think of an IPC (Industrial PC) in terms of your desktop computer: many of its technical characteristics and features are basically the same: processor & RAM type. storage media, interface ports, performance, etc. However, an Industrial PC is a ruggedized system, f...
    Maca deui
  • Pertengahan Autum poé salam sarta bewara ti Axnew

    Pertengahan Autum poé salam sarta bewara ti Axnew

    Dear Sadaya, Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed nu Axnew Témbongkeun di Cina pikeun Festival Pertengahan Autumn on 15 (Kemis) ka 18 (Minggu), Sep, 2016. Mangga ngabantu komunikasi pesen ieu staffs urang, konsumén, suppliers jeung sagala pihak relevan séjén lamun diperlukeun. IT, Operasi, Keuangan jeung depar lianna ...
    Maca deui
  • Axnew nyadiakeun projected monitor touch kapasitif ti 7 inci nepi ka 32 inci

    Axnew nyadiakeun projected monitor touch kapasitif ti 7 inci nepi ka 32 inci

    Axnew nyadiakeun ukuran beda projected monitor touch kapasitif ti 7 inci, 8 inci, 8,4 inci, 10 inci, 10,4 inci, nepi tp 21,5 inci, 32 inci, jsb. Ngan nyolok kalawan panganteur USB, sarta dianggo eta kalawan bébas. Numutkeun requests konsumén ', tim insinyur urang geus ngembangkeun ketebalan béda ti ...
    Maca deui
  • PCS panel Industrial touch

    PCS panel Industrial touch

    Jeung fungsi tina tablet pc geus meunang hadé tur hadé, loba widang industri geus dimimitian pikeun ngagunakeun PCS panel langkung mirah, sarta touch industri PCS panel pasar ogé geus undergone parobahan rongkah, urang mimitian condong pikeun ngabandingkeun sifat manusa kana tablet touch layar komputer. Ku alatan éta, ...
    Maca deui
  • The Development of layar projective-kapasitif

    Jeung popularization of trend, layar kapasitif projective geus jadi layar rampa pang populerna jeung laun ngaganti Layar résistif salaku pilihan kahiji mangrupa customer urang. Kaunggulan tina layar kapasitif: 1. Ieu teu gampang kapangaruhan ku objék seukeut scratching sarta ngagem 2 ....
    Maca deui
  • ramatloka monitor industri anyar keur parusahaan AXNEW

    ramatloka monitor industri anyar keur parusahaan AXNEW

    Didirikeun taun taun 2009, Axnew hasil ngadegkeun hubungan jangka panjang kalayan klien di garis tampilan industri ieu sakuliah dunya. Percaya, axnew.com ramatloka munggaran urang anu ogé dipikawanoh ku konsumén biasa urang. Kiwari grup urang dimimitian ramatloka kadua urang: HTTPS: // industri-lcdmonitor ...
    Maca deui
  • Perhatikeun OF Lengser

    Perhatikeun OF Lengser

    Dear Sirs atanapi Madam, Mangga jadi informed yen pabrik urang bade ngalih ka gedong anyar di taman Industrial sarta sanggeus 1 Jan, 2015. Alamat Anyar nyaeta sakumaha dihandap: 4 lantai, Yinliantong Industrial Park, NO.460 AilianZhangbei, Longgang District , ShenzhenChina. nomer telepon, nomer fax jeung E-Mai ...
    Maca deui
  • IR Toel digawé tur ngembangkeun

    IR Toel digawé tur ngembangkeun

    layar rampa Infrabeureum dimekarkeun fitur duaan jeung multi-rampa kana layar tampilan ukuran badag Anjeun. Hayu urang terang ngeunaan prinsip touch IR firstly. Infrabeureum Toel Screen mangrupakeun pigura touch nu biasana dipasang di hareup layar tampilan. pigura anu terpadu kalayan circui dicitak ...
    Maca deui
  • AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan dibagikeun sareng anjeun hal ngeunaan monitor industri. Kumaha pikeun milih salah sahiji monitor industri? monitor LCD Industrial ogé mutuskeun sarua waé sakumaha monitor LCD pikeun laptop. Sanajan kitu, monitor industri leres: bakal ngamimitian tur ngajalankeun di lingkung gawe kasar, bakal beroperasi di teuing ...
    Maca deui
  • 8.0 "Pigura kabuka ngawas 800 × 600 jeung pilihan touch

    8.0 "Pigura kabuka ngawas 800 × 600 jeung pilihan touch

    AXNEW promotes-pisibilitas tinggi mintonkeun terjal of 8.0''800 × 600 (4: 3) format na hayu urang némbongkeun Anjeun lamun museurkeun eta. 8.0 '' lampu LED kalawan desain unik ti insinyur urang jeung babagi sababaraha émbaran sareng anjeun. produk popular Ieu incorporates inovasi tina panganteur VGA urang ...
    Maca deui
  • Cahya panonpoé layar toél dibaca monitor tina 7 inci sarta 8 inci kalawan solusi pigura kabuka

    Cahya panonpoé layar toél dibaca monitor tina 7 inci sarta 8 inci kalawan solusi pigura kabuka

    Cahya panonpoé layar toél dibaca monitor tina 7 inci sarta 8 inci kalawan solusi pigura kabuka nu kaluar, tim kami geus ngembangkeun rupa béda tina spesifikasi mun cocog tegangan béda, kaasup 5V na 12V. solusi ieu bisa jadi pikeun aplikasi outdoor semi, kayaning sistem parkir, vend ...
    Maca deui
  • Desain ture datar pikeun pc panel touch

    Desain ture datar pikeun pc panel touch

    Axnew promotes rarancang leres datar pikeun 21 inci pc panel touch kapasitif, kalawan pinuh HD 1920 × 1080. sababaraha ukuran lianna 13 inci sarta 15,6 inci kalawan HD lengkep spésifikasi IPS nu datang kaluar dina sababaraha bulan ka hareup. Wilujeng sumping di ngahubungan kami lamun gaduh inquiries.  
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2
WhatsApp Online Chat!