wartos

  • Kumaha carana milih tampilan industri anu cocog?

    Kumaha carana milih tampilan industri anu cocog?

    Kumaha carana milih tampilan industri anu cocog? Anjeun tiasa milih tina sababaraha aspék sapertos warna, kacaangan, sudut pandang, konfigurasi, sareng kahirupan jasa. 1. Warna Dina sababaraha aplikasi industri, inpormasi warna khusus langkung penting tibatan téks atanapi nomer. Persentase warna NTSC lungguh ...
    Maca deui
  • Bubuka prinsip kerja tina sababaraha layar sentuh industri.

    Bubuka prinsip kerja tina sababaraha layar sentuh industri.

    Kami parantos ngenalkeun sababaraha inpormasi ngeunaan layar sentuh industri sateuacanna, kalebet milih produk tina ngabédakeun kualitas layar sentuh, kumaha ngajaga layar sentuh industri sareng sajabina. Tapi kumaha layar sentuh industri jalan? 1. layar toél industri résistif: Ieu ka ...
    Maca deui
  • Bédana antara layar sentuh industri sareng tampilan kristal cair

    Bédana antara layar sentuh industri sareng tampilan kristal cair

    Pangguna ragu yén naon bédana layar sentuh industri sareng tampilan kristal cair? Kantun nyarios, layar sentuh industri tiasa diklik langsung, anu merenah sareng gancang. Éta mangrupikeun fungsi umpan balik taktil dina sistem layar sentuh tina LCD touch touch industri ...
    Maca deui
  • Naon Anu Ngabédakeun PC Komérsial tina PC Industri?

    What is an Industrial PC? Think of an IPC (Industrial PC) in terms of your desktop computer: many of its technical characteristics and features are basically the same: processor & RAM type. storage media, interface ports, performance, etc. However, an Industrial PC is a ruggedized system, f...
    Maca deui
  • Pertengahan Autum poé salam sarta bewara ti Axnew

    Pertengahan Autum poé salam sarta bewara ti Axnew

    Dear Sadaya, Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed nu Axnew Témbongkeun di Cina pikeun Festival Pertengahan Autumn on 15 (Kemis) ka 18 (Minggu), Sep, 2016. Mangga ngabantu komunikasi pesen ieu staffs urang, konsumén, suppliers jeung sagala pihak relevan séjén lamun diperlukeun. IT, Operasi, Keuangan jeung depar lianna ...
    Maca deui
  • Axnew nyadiakeun projected monitor touch kapasitif ti 7 inci nepi ka 32 inci

    Axnew nyadiakeun projected monitor touch kapasitif ti 7 inci nepi ka 32 inci

    Axnew nyadiakeun ukuran beda projected monitor touch kapasitif ti 7 inci, 8 inci, 8,4 inci, 10 inci, 10,4 inci, nepi tp 21,5 inci, 32 inci, jsb. Ngan nyolok kalawan panganteur USB, sarta dianggo eta kalawan bébas. Numutkeun requests konsumén ', tim insinyur urang geus ngembangkeun ketebalan béda ti ...
    Maca deui
  • PCS panel Industrial touch

    PCS panel Industrial touch

    Jeung fungsi tina tablet pc geus meunang hadé tur hadé, loba widang industri geus dimimitian pikeun ngagunakeun PCS panel langkung mirah, sarta touch industri PCS panel pasar ogé geus undergone parobahan rongkah, urang mimitian condong pikeun ngabandingkeun sifat manusa kana tablet touch layar komputer. Ku alatan éta, ...
    Maca deui
  • The Development of layar projective-kapasitif

    Jeung popularization of trend, layar kapasitif projective geus jadi layar rampa pang populerna jeung laun ngaganti Layar résistif salaku pilihan kahiji mangrupa customer urang. Kaunggulan tina layar kapasitif: 1. Ieu teu gampang kapangaruhan ku objék seukeut scratching sarta ngagem 2 ....
    Maca deui
  • ramatloka monitor industri anyar keur parusahaan AXNEW

    ramatloka monitor industri anyar keur parusahaan AXNEW

    Didirikeun taun taun 2009, Axnew hasil ngadegkeun hubungan jangka panjang kalayan klien di garis tampilan industri ieu sakuliah dunya. Percaya, axnew.com ramatloka munggaran urang anu ogé dipikawanoh ku konsumén biasa urang. Kiwari grup urang dimimitian ramatloka kadua urang: HTTPS: // industri-lcdmonitor ...
    Maca deui
  • Perhatikeun OF Lengser

    Perhatikeun OF Lengser

    Dear Sirs atanapi Madam, Mangga jadi informed yen pabrik urang bade ngalih ka gedong anyar di taman Industrial sarta sanggeus 1 Jan, 2015. Alamat Anyar nyaeta sakumaha dihandap: 4 lantai, Yinliantong Industrial Park, NO.460 AilianZhangbei, Longgang District , ShenzhenChina. nomer telepon, nomer fax jeung E-Mai ...
    Maca deui
  • IR Toel digawé tur ngembangkeun

    IR Toel digawé tur ngembangkeun

    layar rampa Infrabeureum dimekarkeun fitur duaan jeung multi-rampa kana layar tampilan ukuran badag Anjeun. Hayu urang terang ngeunaan prinsip touch IR firstly. Infrabeureum Toel Screen mangrupakeun pigura touch nu biasana dipasang di hareup layar tampilan. pigura anu terpadu kalayan circui dicitak ...
    Maca deui
  • AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan monitor industri

    AXNEW tampilan dibagikeun sareng anjeun hal ngeunaan monitor industri. Kumaha pikeun milih salah sahiji monitor industri? monitor LCD Industrial ogé mutuskeun sarua waé sakumaha monitor LCD pikeun laptop. Sanajan kitu, monitor industri leres: bakal ngamimitian tur ngajalankeun di lingkung gawe kasar, bakal beroperasi di teuing ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2
WhatsApp Online Chat!