Uhd 15 "1000 Nits Industrial Kelas Toel layar LCD Monitor Sireum-sorotan Témbongkeun

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Rincian produk:

Tempat Asal: Shenzhen Cina
Ngaran brand: AXNEW
sertifikasi: CE / FCC / ROHS / UL / CCC
Jumlah modél: AXD-15OPN1P2-T2P

Pembayaran & pengiriman barang Sarat:

Kuantitas Orde minimum: 10 Potongan
harga: AS $ 220 ~ AS $ 350 / PCS
Rincian bungkusan: 5 PCS / karton jeung busa teguh
Waktos pangiriman: 10 poé gawé
Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union
Suplai Kamampuhan: 1500pieces / bulan

Lengkep Pedaran Produk

ukuran: 15 " kacaangan: 1000 Nits
resolusi: 1024 × 768 Paké Kahirupan: 50.000 Jam (mnt)
Temp operasi .: -20 ~ 80 Derajat Toel Tipe: Kapasitif Toel layar
Ningkatna Cara: VESA ningkatna / study Sinyal inputs: VGA / DVI
fitur: Caang tinggi; Konsumsi low; Anti sorotan; anti vandal

 

 

Uhd 15 "1000 Nits Industrial Kelas Toel layar LCD Monitor Sireum-sorotan Témbongkeun

 

15 '' 1000nits Caang High kalawan 4mm tempered kaca anti sorotan,  kapasitif layar toél LCD pigura muka monitor kalawan asupan VGA DVI. 

 

 touch kapasitif kalayan kontrol tinggi na pasti (EETI) nyaéta pikeun lingkungan gawé dipénta tinggi.

 

Projected capactivi touch nyaéta téhnologi touch populér pikeun industri Médis, equipments otomatis, Panyiaran Radio sarta Télévisi, vending embedded system, aplikasi ATM jsb

 

Rincian Gancang:

Modél: AXD-15OPN1P2-T2P H

Layar Ukuran: 15 ''
format layar: 4: 3

Tampilan Resolusi (piksel): 1024 × 768
jelas Rasio: 700: 1

Caang: 1000cd / m ^ 2
Panyimpenan suhu: -20 ℃ ~ 70 ℃

Input sinyal: VGA DVI
Power input: DC 12V
Toel Tipe: touch kapasitif; anti sorotan

Status produk: Dina Produksi

 

Fitur sarta Kaunggulan

1. New sarta Industri A kelas panels sampurna kalawan suplai stabil
2. Slim na pigura kabuka basajan ka Gunung sagala kit LCD dina hiji, nu gampang dipasang
3. dewan kontrol industri ngarojong mintonkeun digawé 24 jam
4. Profesional jeung hardware industri jeung bagian pikeun ngajamin na digawé sacara normal dina lingkungan kasar
5. interfaces VGA DVI; anti sorotan tangguh kaca wit touch kapasitif
6. 15 inci touch kabuka pigura kapasitif nyaéta téhnologi touch anyar jeung populér pikeun industri Médis, equipments otomatis jsb

 

 

tampilan Spesifikasi  
mamerkeun 15 "Warna High Bright kapasitif touch Monitor
model Ngaran AXD-15OPN1P2-T2P H
Aktif Témbongkeun Area (mm) 305.7 (H) x229.7 (V) 
Piksel pitch (mm) 0.297 (H) x0.297 (V)
Resolusi (piksel) VGA (1024 × 768) 6 bit + FRC
Kacaangan (CD / m ^ 2) 1000nits
jelas Rasio 700: 1
Nempo Angle (CR> = 10) 160/140
konsumsi kakuatan 19,6 W has, operasi normal
Layar cabak Anti sorotan panel touch kapasitif (USB controller)
Control OSD Dina sisi deui
I / O panyambungna 1x12v, 1XVGA, DVI-D (Goréng)
kakuatan Input DC 12V, 4A 48W
Spesifikasi mékanis  
nu ngeunaan jeung susunan Baja perumahan & Warna hideung, anti vandal
dimensi 359.0x 270,0 × 46.3 (mm)
ningkatna Study, luhur jeung ka handap; kénca-katuhu ngaropéa liang, vesa75x75; 100 × 100 Besar ningkatna Alus
sumber kakuatan AC 100 ~ 240V / 12V DC
Spesifikasi lingkungan  
Suhu operasi -20 ~ 80 ℃
Suhu gudang -30 ~ 85 ℃
Peunteun Mempermudah pamasangan demolition nu, portopolio padet
susunan Émbaran 15 "1000nits tinggi caang touch kapasitif industri jeung VGA Input na adaptor kakuatan

 

 

Uhd 15 "1000 Nits Industrial Kelas Toel layar LCD Monitor Sireum-sorotan Témbongkeun

 

 

Uhd 15 "1000 Nits Industrial Kelas Toel layar LCD Monitor Sireum-sorotan Témbongkeun

Bungkusan & Taliwang

rinci packing 1x 15 inci Industrial anti sorotan capacitve toél kabuka tampilan pigura LCD;
Dipak dina 5 lembar / karton sareng panyalindungan busa
asesoris Alus: 1xVGA, sambungan kabel suplai Power 1x, kakuatan 1x
adaptor
istilah pangiriman 7- working days for stock products after receiving payments; 15 working days for order production

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!